Team - Skinomeproject.com

Team

Skinome Project vill ge dig en inblick i forskning kopplat till huden och hudvårdsprodukter. Inte minst den spännande och massiva forskningen som just nu sker på hudens mikrobiom. Vi hoppas att det är oss på Skinome Project du söker upp när du vill lära dig mer om huden och om hudvård. Vi är nämligen nördigt intresserade av allt som rör huden och vill vara den kunskapsbank som sprider vetenskaplig information om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Vi utför också forskning tillsammans med ledande forskar- grupper inom mikrobiomet och dermatologi. Vad detta kan tänkas mynna ut i vet inte ens vi än.

 

 

Johanna Gillbro PhD

Science & Board
Johanna har forskat inom experimentell och klinisk dermatologi och specialiserat sig på hudsjukdomen vitiligo. Hon har doktorsexamen från University of Bradford, Storbritannien och apotekarexamen från Uppsala universitet. De senaste åren har hon forskat på hur hudvårdens ingredienser påverkar huden. Hon har föreläst världen över om experimentell dermatologi, hudvårdens ingredienser, molekylärbiologiska forskningsmetoder. Hon har under de senaste 10 åren blivit världens mest citerade skribent inom international cosmetic science och vunnit pris för bästa studie och vetenskapliga artikel.


Noel Dew PhD

R&D
Noel är apotekare och farmacie doktor med examina från Uppsala universitet och har arbetat med utveckling av hudvårdsprodukter sedan 2011. Under sin forskarutbildning och yrkesliv har Noel bedrivit en mängd studier om upptag av läkemedel och andra ämnen genom huden samt studerat hur olika ämnen påverkar hudens egenskaper.

Stephanie Matti

Communication
Stephanie är en utbildad growth marketer från Berghs School of Communication och har tidigare arbetat med digital marknadsföring och growth hacking. Hon har även i grunden en examen i företagsekonomi med specialisering inom management från Stockholms universitet. Närmast kommer Stephanie från finansbranschen där hon har arbetat som projektledare inom affärsutveckling.

Marcus Jacobsson

Investor Relations