Prev page Next page Back to Blog
Avsnitt 5 - Fungerar hudvård?

Missa inte det sista avsnittet av ”Hudvårdsmyt eller sanning” med Eva Röse. Denna gång ställer sig Eva den avgörande frågan ”Ger hudvård egentligen några resultat?”. Och om det nu gör det, finns det några tips som alla vi hudvårdsanvändare kan få användning av? För att gräva djupare i frågan träffar Eva vår egen hudexpert Johanna Gillbro som inte bara besvarar frågan, utan delar även med sig av sina bästa tips och råd. Ett avsnitt fyllt med expertkunskap som du inte vill missa, följ med!

 

Vill du se tidigare avsnitt av "Hudvårdsmyt eller sanning" med Eva Röse?

I första avsnittet av ”Hudvårdsmyt eller sanning med Eva Röse” djupdyker vi i mystiken kring mirakelingredienser och tar reda på sanningen bakom ingredienser som diamantpulver, guldpartiklar och snigelslem. Se avsnitt 1 här.

I avsnitt 2 utforskar Eva sanningen bakom höga koncentrationer av aktiva hudvårdsingredienser. Med dagens produktetiketter som stolt visar upp höga procentandelar av dessa ingredienser så uppstår frågan: Är mer verkligen bättre? Se avsnitt 2 här.

I avsnitt 3 ställer sig Eva frågan "Är naturlig hudvård alltid bäst?". Under de senaste åren har begreppet "naturlig hudvård" som refererar till produkter med ingredienser från naturen snarare än syntetiska ingredienser, vuxit i popularitet. Men är naturliga ingredienser alltid det bästa för vår hud? Se avsnitt 3 här.

I avsnitt 4 dyker Eva ner i ämnet rengöring och reder ut frågan "Är rengöring A och O?". Hudrengöring har länge stått i centrum av hudvårdsrutiner världen över som en av hörnstenarna för en effektiv hudvårdsrutin. Men behöver vi verkligen rengöra huden så mycket och ofta som vi gör? Se avsnitt 4 här.

 

SKIN ACADEMY